OM GODGRUND

Hej
Mitt namn är Emma Johansson

Jag har en stor nyfikenhet på det mänskliga beteendet. Jag drivs av att möta olika typer av människor och dela med mig av värdefulla insikter om hur vi kan påverka våra egna liv och beteenden och därigenom uppnå bestående förändring och framgång.

Jag är utbildad beteendevetare och kognitiv coach som är verksam i Malmö till största del men även i Kungsbacka. Jag arbetar till stor del med samtal och kurser riktade mot föräldrar till explosiva barn, men även med coachande samtal som fokuserar på personlig utveckling och förändring du söker i ditt liv på andra plan.

Ofta hänger det fysiska ihop med det psykiska. Kropp, tankar och känslor är en helhet och det är min utgångspunkt i mötet med mina klienter.

När jag coachar använder jag mig av ett aktivt lyssnande och medveten närvaro i mötet med dig för att kunna erbjuda dig ett professionellt coachingsamtal utifrån just dina behov. Om du har en vilja att förändra något i ditt liv kan vi med coachingmetoden utforska vad du vill förändra och hur
jag kan hjälpa dig att uppnå dina mål och nå din fulla inre potential.

Även metoden MI ( motiverande samtal) går hand i hand med kognitiv coaching där min roll är att hjälpa dig som klient att formulera din egen förståelse av ditt problem, egna argument för förändring, och att stärka dina beslut och åtagande att genomföra förändringen.

Jag arbetar med alla typer av frågor och livsförändringar, stort som smått, men mina specialområden är: explosiva barn och lågaffektivt bemötande, utmattning, stress, självkänsla, sorgbearbetning.

Min uppfattning är att det är betydligt lättare att få hjälp och effektiva verktyg av sin terapeut eller coach om han/hon faktiskt har både teoretisk och praktisk kunskap. Jag har ett explosivt barn som jag testat en mängd olika verktyg på genom åren men där lågaffektivt bemötande var det som för honom gav störst effekt och bidrog till en betydligt lugnare vardag. Därför ligger den här delen mig otroligt varmt om hjärtat och jag vill bidra till att andra föräldrar kan lära sig samma verktyg.

UTBILDNING
Kognitiv coach: Lifecap AB, färdig 2015

Handledare för sorgbearbetning, Svenska Institutet för sorgbearbetning, färdig 2016

Beteendevetare: Blekinge Tekniska Högskola, färdig 2006
Beröringspedagog: Skola för beröring, färdig 2008

Eller ring mig direkt

0705397298

jag boka direkt
Christopher M. Jiles,
Christopher M. Jiles, Businessman
At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.
David S. Wells,
David S. Wells, CEO
Tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est ipsum dolor sit amet.
Elizabeth M. Lloyd,
Elizabeth M. Lloyd, Lawyer
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, At accusam aliquyam diam diam dolore dolores duo eirmod eos erat, et nonumy sed tempor et et invidunt justo labore Stet clita ea et gubergren, kasd magna no rebum.

At vero eos et accusam et justo duo dolores

Stet clita kasd gubergren, nosea takimata sanctus est

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur sadipscing

At vero eos et accusam et justo duo dolores